Model zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00
  • hoe het werkt

    stap 1

    Heb jij een telefoon, tablet, laptop, console etc...
    zoek het op en bepaal de waarde. Interessant?
    Het opsturen van producten is HELEMAAL GRATIS! Stuur vandaag nog...

  • hoe het werkt

    stap 2

    Pak je telefoon (of apparaat) goed in, print en plak het ontvangen adreslabel en stuur het op!
    Verstuur je product in een brief of pakket HELEMAAL GRATIS naar ons!

  • hoe het werkt

    stap 3

    Zodra we de apparaten ontvangen/gecontroleerd hebben, maken wij het geld over op je rekening.
    * Alles OK, dan wordt het afgesproken bedrag binnen 24 uur na ontvangst overgemaakt!

Privacy

Webuyit.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Webuyit.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Bank / Rekeningnummer (t.b.v. betalingen)



Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via de klantenservice, dan verwijderen wij deze informatie.



Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Webuyit.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van betalingen
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Webuyit.nl verwerkt ook alle inkoopgegevens die wij verplicht moeten verstrekken aan justitie.



Inkoopregister

In het belang van de aanpak van heling houden wij een inkoopregister bij. De verplichting met betrekking tot het inkoopregister is opgenomen in artikel 437 Wetboek van Strafrecht en het besluit ex artikel 437, eerste lid, van het Wetboek van Strafrecht.



Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Webuyit.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Persoonsgegevens (account) > maximaal 2 jaar > ten behoeve voor afhandeling van bestellingen



Delen van persoonsgegevens met derden

Webuyit.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Webuyit.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.



Geautomatiseerde besluitvorming

Webuyit.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Webuyit.nl) tussen zit.



Cookies, of vergelijkbare technieken

Webuyit.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.



gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar ons via ons contactformulier.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Webuyit.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Webuyit.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: tip ons



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Webuyit.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.


Contactgegevens: Webuyit.nl | De Koumen 146c | 6433KE Hoensbroek