Model zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00

Verzend informatie

Tevreden met het bedrag dat we je kunnen bieden voor je mobiele telefoon of een ander apparaat, of wil je graag bijdragen aan deze duurzame oplossing? Zorg ervoor dat je de zending goed verpakt en deze verstuurt naar ons antwoordnummer.


Veilig verpakken
Klaar om te verzenden? Zorg voor een degelijke en veilige verpakking, zodat je oude smartphone of een ander apparaat onderweg niet beschadigd raakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Maak gebruik van voldoende kranten en bubbeltjesfolie, in combinatie met een stevige doos of een andere vorm van verpakking. Heb je vragen over de verzending? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Antwoordnummer
Nadat je alles hebt ingevuld ontvang je van ons een email met daarin het antwoordnummer en jouw unieke ordernummer. Je kunt dit zelf uitprinten of op het pakket schrijven, om de zending vervolgens aan te bieden op het postkantoor. Dankzij het antwoordnummer kun je een oude smartphone of een ander apparaat gewoon gratis aan ons verzenden, het postkantoor zal je daarvoor geen kosten in rekening brengen. Vermeld bij het pakket duidelijk ons antwoordnummer maar ook je ordernummer en/of je naam, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.


Verzendgegevens
Stuur je pakket naar:

WeBuyIt.nl
Antwoordnr. 4017
6400 VC HEERLEN


vermeld ook je eigen naam of ordernummer
of maak een afdruk/print van de bestelling en verstuur deze mee met het pakket.

Zorg voor een goede verpakking, je bent immers zelf verantwoordelijk voor de verzending.Verzekerd versturen?
Je kunt je pakket ook verzekerd naar ons versturen echter is dit niet gratis en moet je dit dan ook gewoon op het postkantoor betalen. Het voordeel hiervan is dat je pakket is verzekerd in het geval er iets mee gebeurt, verstuur je het pakket gewoon via ons antwoordnummer dan is het volledig op eigen risico.


Status per email
We brengen je per email op de hoogte van de status van je order, zodat je op ieder moment weet waar je aan toe bent.
Momenteel heeft je order de status "Wachtend op pakket". Zodra we het pakket van je ontvangen sturen we je weer een email, zodat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.


Geen email ontvangen?
Je krijgt van ons emails met daarin de verzendgegevens en Status-updates, mocht je deze niet ontvangen dan controleer je SPAM-filter instellingen en je SPAM (ongewenst) map.