Snel zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00

Verzend informatie

Tevreden met het bedrag dat we je kunnen bieden voor je mobiele telefoon of een ander apparaat ben je klaar om te verzenden?

Veilig verpakken
Zorg voor een degelijke en veilige verpakking, zodat je oude smartphone of een ander apparaat onderweg niet beschadigd raakt.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Maak gebruik van voldoende kranten en bubbeltjesfolie, in combinatie met een stevige doos of een andere vorm van verpakking.


Versturen
Je krijgt van ons een bevestiging per email met daarin een pdf en een link naar een verzendlabel waarmee je het pakket helemaal GRATIS kunt opsturen naar ons.

Als je geen gebruik van ons verzendlabel maakt kunt je ook zelf het pakket (verzekerd) opsturen.
Stuur het naar ons Pick Up Point:

WeBuyIt.nl
Honigmannstraat 37a
6411LJ HEERLEN


vermeld dan ook je eigen naam (zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is)
of maak een afdruk/print van de bestelling en verstuur deze mee met het pakket.


Zorg voor een goede verpakking, je bent immers zelf verantwoordelijk voor de verzending.
Je kunt het pakket zonder postzegels afgeven op het postkantoor, dankzij het verzendlabel is dit helemaal GRATIS!

LET OP:
Het maximale gewicht van een pakket mag niet meer dan 23KG bedragen,
en de maximale afmeting van een pakket mag niet groter zijn dan 165 x 74 x 55cm
indien je toch afwijkt van deze voorwaarden kunnen er (achteraf) extra kosten aan verbonden zijn!
Om dit te voorkomen kun je een eigen verzendlabel laten maken bij een PostNL punt bij jou in de buurt, zij kunnen je tijdig waarschuwen als limieten overschreden worden en wat dit dan extra zou kosten.


Verzekerd versturen?
Je kunt je pakket ook verzekerd naar ons versturen echter is dit niet gratis en moet je dit dan ook gewoon op het postkantoor betalen. Het voordeel hiervan is dat je pakket is verzekerd in het geval er iets mee gebeurt, verzenden via ons label is geheel op eigen risico en WeBuyIt is nimmer verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van de verzending.


Status per email
We brengen je per email op de hoogte van de status van je order, zodat je op ieder moment weet waar je aan toe bent.
Momenteel heeft je order de status "Wachtend op pakket". Zodra we het pakket van je ontvangen sturen we je weer een email, zodat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.


Geen email ontvangen?
Je krijgt van ons emails met daarin de verzendgegevens en Status-updates, mocht je deze niet ontvangen dan controleer je SPAM-filter instellingen en je SPAM (ongewenst) map.


Let op, verzenden via ons label is geheel op eigen risico en WeBuyIt is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van de verzending. Je kunt altijd zelf kiezen om het verzekerd te versturen.