Snel zoeken...

MIJN
VERKOOP

  • 0 items
  • € 0,00

Over ons

WeBuyIt is onderdeel van Raylin V.O.F., een firma die bestaat uit meerdere online diensten.
Wij houden ons voornamelijke bezig met het in- en verkopen van gebruikte elektronika (bruingoed) maar ook het repareren en recyclen valt onder onze bezigheden. Denk hierbij vooral aan consumenten producten zoals telefoons, laptops, consoles, cameras en dergelijke.

Sinds 2012
Sinds 2012 zijn we online en zijn we begonnen met het controleren en opkopen van gebruikte elektronika (bruingoed).

Sinds 2016 en 2017
In 2016 en 2017 zijn hier 2 websites LaptopVerkopen.eu, DefectWaarde.nl bijgekomen.
Inmiddels zijn we steeds groter geworden en hebben wij een vaste stroom aan producten die we weer beschikbaar kunnen stellen voor de verkoop. Waar voorheen alles werd doorverkocht aan handelaren, doen wij nu ook een klein deel zelf te koop aanbieden via Rebuyit.nl.

Repareren & Onderhoud
U kunt tegenwoordig bij ons ook terecht voor het repareren en onderhouden van telefoons en laptops. Via onze website ReFixIt.nl kunt u aangeven wat er precies kapot is of u kiest een vorm van onderhoud. Denk bij repareren aan bijvoorbeeld het vervangen van een LCD scherm en bij onderhoud bijvoorbeeld het herinstalleren van Windows 11
Duurzame oplossing
We geloven bij We Buy It in een duurzame wereld, waarin we bijvoorbeeld elektronica op een verantwoorde manier recyclen. Mobiele telefoons hebben niet het eeuwige leven, maar andere apparaten kunnen we in veel gevallen een duurzaam tweede leven geven. We steunen Goede Doelen en projecten met mobiele communicatie die nog goed werkt, of met de opbrengst van de recycling die we voor je uitvoeren.

We Buy It is een commerciële onderneming, maar dat neemt niet weg dat we ons uitstekend bewust zijn van onze maatschappelijke rol. Wij willen waarde toevoegen voor de people, de planeet en natuurlijk onze profit. We combineren deze drie elementen, door jou te betalen voor de mobiele telefoons en andere apparaten die je ons opstuurt. Werk mee aan een meer duurzame wereld om ons heen, door producten waar je geen gebruik meer van maakt aan ons te verkopen.